THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (no1-Tony_TRP)

Ακόμα μια καινούρια στήλη που θα γράφεται κάθε Σάββατο, και από τα 2 μελή του blog. Μπορεί να είναι οποιοδήποτε κομμάτι από οποιοδήποτε είδος, οποιασδήποτε ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Αυτή τη φορά επέλεξα ένα κομμάτι που όχι μόνο μου έκανε εντύπωση από την πρώτη φορά που το άκουσα, αλλά συνεχίζει να με εντυπωσιάζει και μετά από πολλές ακροάσεις. Είναι του Mc Ανεμιστήρα και βρίσκεται στο album «Πιανίστας σε μπουρδέλο» (2009) το όποιο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν –και νόμιμα- από εδώ.

Για να το απολαύσετε στον υπέρτατο βαθμό συνίσταται να έχετε όσο το δυνατόν μειωμένα τα ασυνείδητα και μη κόμπλεξ σας, το συντηρητισμό σας, τη σεμνοτυφία, της τάσεις «ηθοποιίας» και αλλά καλά που αναφέρονται στο άρθρο «Το φαινόμενο των αφοδευμένων εγκέφαλων» (σημείωση: καθόλου επιθετικό ύφος σε αυτό, και τον εαυτό μου μέσα τον βάζω άλλωστε). Το τραγούδι αυτό ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που προσπαθεί κατά κάποιο τρόπο να φτάσει το blog μας, στην ελεύθερη εκφραστική «τύπωση» όλων των πλευρών των προσωπικοτήτων μας, προβληματισμοί, χαβαλές, σοβαρότητα (και όχι σοβαροφάνεια), όλα είναι στο πρόγραμμα και δεν γίνονται διακρίσεις.